Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

• 22Eyl
    06Eki
    EDU 201 Öğrenmeyi Öğrenmek dersi SEC 250 olarak artık Sektörel Eğitim Programı'nda!

Yeni akademik yıl ile birlikte akademik kariyerine Sektörel Eğitim Programı'nda tam zamanlı Öğretim Görevlisi olarak devam edecek olan Dr. Ebru Kılıç-Bebek disipliner ve disiplinlerarası öğrenme ile beceri gelişimi alanındaki çalışmalarını bu çatı altında sürdürecektir. EDU 201 kodlu Öğrenmeyi Öğrenmek adlı dersi de Sektörel Eğitim Programı müfredatına alınmış olup artık Rektörlük tarafından açılacak ve kodu SEC 250 olacaktır.

• 22Eyl
    05Eki
    SEC 210: Herkes için Veri Bilimi

İlk kez 2020 Bahar’ında açılan Herkes için Veri Bilimi dersi bu Güz döneminde de tekrar açılıyor. Bu ders veri bilimini tüm fakültelerdeki öğrencilerimize erişilebilir yapma amacı ile tasarlandı. Dersin...

• 10-24Eylül
    Online Video Mülakat Simülasyonu

Evde geçirdiğiniz bu dönemde Link Professional üzerinde Online Video Mülakat Simülasyonu yapabilirsiniz. Sonrasında danışmanlarımızdan geribildirim talep ederek hangi yönlerinizi daha da iyi hale getirebileceğinizi görebilirsiniz.